Raaskal Blog

Op deze pagina vind je nieuwsberichten, partnerships en andere relevante informatie van Raaskal

Mama Deli: een goede start voor ieder kind

Raaskal en Mama Deli streven samen naar het bieden van hoogwaardige, eerlijke en echt verse babyvoeding, waarbij het Mama Deli’s missie is om ieder kind een goede start te geven. Deze missie wordt ondersteund door de expertise en toewijding van Raaskal. Een succesvolle samenwerking die gezinnen helpt om gezonde keuzes te maken voor hun kleintjes.

Zonnepanelen bij Raaskal: de stralende stap naar duurzaamheid

Raaskal heeft bijna 500 zonnepanelen laten plaatsen op de daken van de Industriestraat 42 en 57. Maar waarom? En wat levert dit op voor Raaskal?

Voedselveiligheid en kwaliteit: van haarnetjes tot hoge normen

Raaskal heeft zich sinds 2018 gecommitteerd aan het hoogste niveau van voedselveiligheid en kwaliteit, met als doel onze klanten producten van topkwaliteit te leveren. Onze certificeringen en keurmerken vormen de kern van onze toewijding aan voedselveiligheid en kwaliteit.

Ontdek de Westlandse Kliekjes Keuken!

De Westlandse Kliekjes Keuken, een initiatief van Raaskal, biedt een scala aan producten die anders verspild zouden worden. Dit kraampje is voortgekomen uit de productieactiviteiten van Raaskal en heeft een assortiment van verrukkelijke producten, allemaal voor slechts €2, €4 of €5 per stuk.

Strijden tegen voedselverspilling met No Waste Army

In de voortdurende strijd tegen voedselverspilling zijn No Waste Army en Raaskal samen een missie aangegaan: Red de Zoete Aardappels van de Polderjongens. Gedreven door een gezamenlijke passie om verspilling tegen te gaan en de wereld te veranderen, werken ze zij aan zij om een positieve impact te maken.