Concurrerende prijzen bieden voor groot en klein geconditioneerd transport binnen en buiten Nederland

Op logistiek gebied ondersteunt Raaskal haar klanten op verschillende manieren. Niet alleen beschikken wij over eigen transportmogelijkheden op gebied van koel- en vriestransport, ook hebben wij actieve samenwerkingen met diverse logistieke partners. Zo kunnen wij voor u concurrerende prijzen bieden voor groot en klein geconditioneerd transport binnen en buiten Nederland. Daarnaast beschikken wij over een netwerk dat kan voorzien in specifieke transportbehoefte. Denk hierbij aan koeriersdiensten voor het versturen van samples naar potentiële afnemers van uw product. Maar ook aan overzee geconditioneerd containertransport of luchtvracht.  

IMG 4355
Opscheplepel

Ook aanvullende diensten, zoals orderpick en groot of fijnmazige distributie

Om uw producten on demand beschikbaar te hebben kunnen wij u in contact brengen met verschillende partners van ons, verspreid door het land, welke diverse oplossingen bieden voor kortstondige of langdurige geconditioneerde opslag van uw producten. Ook bieden deze partners aanvullende diensten, zoals orderpick en groot of fijnmazige distributie.  

Wortel

Meer over Raaskal

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups. Brutaal, anders en innovatief maar met een duidelijke visie. Concurrerend maar met het motto, kwaliteit wint altijd!

Meer info

Koekepan

Benieuwd hoe wij uw product van A naar B krijgen?

Kom gezellig langs op ons kantoor en we laten je proeven wat wij voor je kunnen betekenen! 

Merel

Stel gerust jouw vraag!

* verplichte velden