De juiste oplossing op het gebied van verpakkingen, ingrediënten of andere elementen

Ons R&D team zoekt graag voor u naar de juiste oplossing op het gebied van verpakkingen, ingrediënten of andere elementen. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen van een grondstof zo dicht mogelijk bij de bron om de footprint van uw product te verbeteren. Het vinden van de juiste vervanger voor een allergeen om zo uw product nog breder inzetbaar te maken. Of juist het mogelijk maken van een receptuur of pathogene borging door de inzet van externe specialistische kennis. Het netwerk van Raaskal biedt veel mogelijkheden.

rk03
Blaadjes

Netwerk van toeleveranciers, partners en specialisten

Door gebruik te maken van ons uitgebreide internationale netwerk van toeleveranciers, partners en specialisten, is Raaskal van grote waarde in het vinden van dat element dat uw product compleet en uniek maakt. De talloze innovatieve voedseloplossingen waarvan wij de afgelopen jaren onderdeel uitmaken, hebben ons een rijk netwerk en uitgebreide kennis opgeleverd.

Basilicum

Referenties

Mama Deli

Raaskal is vanaf de oprichting van Mama Deli zeer nauw betrokken bij dit snel groeiende en zeer succesvolle merk.

Oma's Soep

Oma’s Soep maakt ouderen blij en inspireert iedereen om wat extra aandacht te geven aan de ouderen. Raaskal is in een vroeg stadium betrokken geraakt bij het finetunen van Oma’s Soep recepturen ter behoeven van een grootschaligere productie

About Raaskal

A young, innovative and driven company with a contemporary view on food. The tailor-made partner for private or white label productions and product development. Fully certified and widely developed. From high rotating volume productions on a large scale to small batches or occasional productions for startups. Brash, different and innovative but with a clear vision. Competitive but with the motto, quality always wins!

About us

Boon

Wilt u verder komen met uw product idee?

Kom gezellig langs op ons kantoor en we laten je proeven wat wij voor je kunnen betekenen! 

Daan

Stel gerust jouw vraag!

* verplichte velden