Samen de eenzaamheid de wereld uit helpen

Oma’s Soep maakt ouderen blij en inspireert iedereen om wat extra aandacht te geven aan de ouderen. Oma’s Soep is Nederlands bekendste merk voor lekkere, verse soepen en maaltijden naar recept van oma. Door haar opbrengsten in te zetten voor sociale impact, is Oma’s Soep de grootste eenzaamheidsbestrijder in Nederland. De producten zijn gemaakt naar recept van opa’s en oma’s. Dit assortiment past Oma’s Soep regelmatig aan, zo kunnen ze je blijven verblijden met nieuwe smaken en oude favorieten.

Basilicum

Wat doet raaskal voor Oma’s Soep?

Raaskal is in een vroeg stadium betrokken geraakt bij het finetunen van Oma’s Soep recepturen ter behoeven van een grootschaligere productie. Voorheen was Oma’s Soep een partij die alleen op kleine schaal met ouderen soepen kookte, maar kreeg al snel de kans om met hun product naar de retail te gaan. Vanaf dat moment is Raaskal betrokken geraakt bij Oma’s Soep.

  • Selecteren van de juiste verpakkingen
  • Doorontwikkelingen van de recepturen
  • Opschalen van de productie.

We hebben een nauwe samenwerking met Oma’s Soep en zijn op de achtergrond zeer betrokken bij het bedrijf. Zo adviseren we strategische stappen en helpen mee met het bepalen van toekomstige assortimenten.

Citroen

Raaskal heeft er door hun flexibele houding en hoge kwaltiet producten voor gezorgd dat Oma's soep zo'n succes is geworden in de supermarkt.

Max, Founder Oma's Soep

Oplossingen voor Oma's Soep

Research

Ons R&D team zoekt graag voor u naar de juiste oplossing op het gebied van verpakkingen, ingrediënten of andere elementen.