Diverse vol automatische verpakkingslijnen om kwaliteit en continuïteit te waarborgen

Raaskal beschikt over 2 verschillende verpakkingslocaties en een groot eigen team verpakkingsmedewerkers. Ons verpakkingsteam beschikt over diverse vol automatische verpakkingslijnen om kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Op deze manier kunnen wij altijd voldoen aan de snel groeiende vraag naar onze producten en die van onze klanten. Raaskal onderscheidt zich door ook op het gebied van verpakken niet te schromen voor maatwerk. Ons team verpakkingsmedewerkers maakt vrijwel elke wens mogelijk door handwerkzaamheden en geautomatiseerde oplossingen te combineren naar wens van onze klanten.  

vacature verpakker a
Basilicum

Voldoen aan alle wettelijke eisen

Door een gedegen communicatie en registratie tussen onze interne systemen in combinatie met de kennis van onze kwaliteitsafdeling zorgen wij er bovendien voor dat alle producten die bij Raaskal verpakt worden voldoen aan alle wettelijke eisen. Denk hierbij niet alleen aan declaratie en traceerbaarheid maar ook aan meertalige etiketteringen of verschillende ompak oplossingen voor handels- of besteleenheden en diverse andere mogelijkheden.  

Blaadjes

Meer over Raaskal

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups. Brutaal, anders en innovatief maar met een duidelijke visie. Concurrerend maar met het motto, kwaliteit wint altijd!

Meer info

Citroen

Verder praten over de juist verpakking voor uw product?

Kom gezellig langs op ons kantoor en we laten je proeven wat wij voor je kunnen betekenen! 

Merel

Stel gerust jouw vraag!

* verplichte velden