Een development opdracht is voor ons puur maatwerk. Wij maken samen met u een projectomschrijving op basis uw wensen.

Raaskal is op vele manieren bijzonder, bijvoorbeeld onze productontwikkelaars. Een team gedreven chefs welke allemaal hun sporen hebben verdiend in de restaurant wereld en elk hun eigen specialisme meebrengen. Zo ontwikkelden zij al honderden verschillende recepturen welke zijn terug te vinden in de schappen van vrijwel elke supermarkt, op de menukaarten van onze internationale hotelklanten, bij zorg- en bedrijfscateraars, bij de lokale speciaalzaak en op tal van andere plekken

Schermafbeelding 2019 05 29 om 12.09.49
Wortel

Wij ontwikkelen vanuit scratch een compleet nieuw product.

Een development opdracht is voor ons puur maatwerk. Wij maken samen met u een projectomschrijving op basis uw wensen. Hieruit vormen wij een case welke bestaat uit meetbare en niet meetbare elementen. Zoals gewenste en ongewenste ingrediënten, product toepassing, doelgroep en prijs. Maar ook sfeer, stijl en herkomst. Wij koppelen de mensen met het passende specialisme binnen onze organisatie aan uw project en ontwikkelen zo vanuit scratch een compleet nieuw product. Een development opdracht in stappen wordt bij ons als volgt uitgevoerd. 

Peper

Meer over Raaskal

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups. Brutaal, anders en innovatief maar met een duidelijke visie. Concurrerend maar met het motto, kwaliteit wint altijd!

Meer info

Blaadjes

Wilt u verder komen met uw product idee?

Kom gezellig langs op ons kantoor en we laten je proeven wat wij voor je kunnen betekenen! 

Merel

Stel gerust jouw vraag!

* verplichte velden