Blaadjes


Trotse producent voor:

Basilicum

De maatwerkpartner voor jou

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups.

Meer over ons

Boon

Onze laatste blogs

Voedselveiligheid en kwaliteit: van haarnetjes tot hoge normen

Raaskal heeft zich sinds 2018 gecommitteerd aan het hoogste niveau van voedselveiligheid en kwaliteit, met als doel onze klanten producten van topkwaliteit te leveren. Onze certificeringen en keurmerken vormen de kern van onze toewijding aan voedselveiligheid en kwaliteit.

Ontdek de Westlandse Kliekjes Keuken!

De Westlandse Kliekjes Keuken, een initiatief van Raaskal, biedt een scala aan producten die anders verspild zouden worden. Dit kraampje is voortgekomen uit de productieactiviteiten van Raaskal en heeft een assortiment van verrukkelijke producten, allemaal voor slechts €2, €4 of €5 per stuk.

Strijden tegen voedselverspilling met No Waste Army

In de voortdurende strijd tegen voedselverspilling zijn No Waste Army en Raaskal samen een missie aangegaan: Red de Zoete Aardappels van de Polderjongens. Gedreven door een gezamenlijke passie om verspilling tegen te gaan en de wereld te veranderen, werken ze zij aan zij om een positieve impact te maken.

No-nonsens mentaliteit

Binnen het team van Raaskal heerst een familie gevoel en een no nonsens mentaliteit. Iedereen draagt bij aan het dagelijks ontwikkelen, produceren en uitleveren van de beste producten. Voedselveiligheid en kwaliteit staat voor het team nooit ter discussie. Successen worden gevierd en tegenslagen worden besproken en van geleerd.

IMG 4380
Wortel

Over Raaskal

Ui
kruiden

Oplossingen

De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Ontdek de oplossingen die Raaskal u kan bieden.

pand

Over ons

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. Lees meer over onze organisatie.

IMG 3686a

Werken bij

Werkmentaliteit en plezier gaan bij ons hand in hand en dat zie je terug in onze prestaties. Het team is divers en bevat veel verschillende specialismes.

Kom jij bij ons werken?