Sla


Trotse producent voor:

Koekepan

De maatwerkpartner voor jou

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Volledig gecertificeerd en breed ontwikkeld. Van hoog roterende volume producties op grote schaal tot kleine batches of incidentele producties voor startups.

Meer over ons

Tomaat

Onze laatste blogs

Mama Deli: een goede start voor ieder kind

Raaskal en Mama Deli streven samen naar het bieden van hoogwaardige, eerlijke en echt verse babyvoeding, waarbij het Mama Deli’s missie is om ieder kind een goede start te geven. Deze missie wordt ondersteund door de expertise en toewijding van Raaskal. Een succesvolle samenwerking die gezinnen helpt om gezonde keuzes te maken voor hun kleintjes.

Zonnepanelen bij Raaskal: de stralende stap naar duurzaamheid

Raaskal heeft bijna 500 zonnepanelen laten plaatsen op de daken van de Industriestraat 42 en 57. Maar waarom? En wat levert dit op voor Raaskal?

Voedselveiligheid en kwaliteit: van haarnetjes tot hoge normen

Raaskal heeft zich sinds 2018 gecommitteerd aan het hoogste niveau van voedselveiligheid en kwaliteit, met als doel onze klanten producten van topkwaliteit te leveren. Onze certificeringen en keurmerken vormen de kern van onze toewijding aan voedselveiligheid en kwaliteit.

No-nonsens mentaliteit

Binnen het team van Raaskal heerst een familie gevoel en een no nonsens mentaliteit. Iedereen draagt bij aan het dagelijks ontwikkelen, produceren en uitleveren van de beste producten. Voedselveiligheid en kwaliteit staat voor het team nooit ter discussie. Successen worden gevierd en tegenslagen worden besproken en van geleerd.

IMG 4380
Boon

Over Raaskal

Opscheplepel
kruiden

Oplossingen

De maatwerkpartner voor private- of whitelabel producties en productontwikkeling. Ontdek de oplossingen die Raaskal u kan bieden.

pand

Over ons

Een jonge, innovatieve en gedreven onderneming met een eigentijdse kijk op voeding. Lees meer over onze organisatie.

IMG 3686a

Werken bij

Werkmentaliteit en plezier gaan bij ons hand in hand en dat zie je terug in onze prestaties. Het team is divers en bevat veel verschillende specialismes.

Kom jij bij ons werken?