Mama Deli: een goede start voor ieder kind

Afbeelding 1 Mama Deli

Raaskal en Mama Deli streven samen naar het bieden van hoogwaardige, eerlijke en echt verse babyvoeding, waarbij het Mama Deli’s missie is om ieder kind een goede start te geven. Deze missie wordt ondersteund door de expertise en toewijding van Raaskal. Een succesvolle samenwerking die gezinnen helpt om gezonde keuzes te maken voor hun kleintjes.

Pure ingrediënten

Mama Deli is een baby- en kindervoedingsmerk dat zich richt op het bieden van betaalbare, eerlijke en verse babyvoeding om ieder kind een goede start te geven. De producten van Mama Deli zijn zorgvuldig samengesteld met pure ingrediënten, waarbij de focus ligt op het maximaliseren van voedingsstoffen en het gebruik van zo veel mogelijk groente en fruit. De voeding is door specialisten optimaal afgestemd op de behoeften van de doelgroep: baby's en jonge kinderen.

Recepturen en kwaliteitsstandaarden

Raaskal, als partner van Mama Deli, speelt een cruciale rol in het productieproces van de babyvoeding. Dagelijks produceert Raaskal de hoogste kwaliteit verse babyvoeding voor het brede assortiment van Mama Deli. Bij de ontwikkeling van de recepturen voor Mama Deli heeft het research en development team van Raaskal zich ingezet om het perfect gebalanceerde en zo hoogwaardig mogelijke eindproduct voor deze kwetsbare doelgroep te ontwikkelen. Hierbij zijn zij ondersteund door specialisten zoals kinderdiëtisten en voedingswetenschapers. Daarnaast zijn alle grondstoffen exclusief voor Mama Deli geselecteerd en is er geheel separaat geborgen en gecertificeerd productie- en verpakkingsproces ingericht.

Netwerk en expertise

Naast het ontwikkelen van recepturen is Raaskal ook verantwoordelijk voor het vinden van de juiste verpakkingsoplossingen en dat is een knap stukje maatwerk tussen Raaskal en haar partners. Dankzij het netwerk en de expertise van Raaskal wordt de babyvoeding van Mama Deli op een veilige en efficiënte manier verpakt, zodat de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft en voedselveiligheid op 1 blijft staan. Bij Raaskal worden alle producten bereid en verpakt onder de strengste voedselveiligheidsvoorschriften. Raaskal is gecertificeerd voor de productie van vriesverse babyvoeding, zodat wij altijd het beste en veiligste product kunnen garanderen.

Investeren in het succes van klanten

Mama Deli is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de snelst groeiende voedingsmerken. Raaskal heeft hieraan bijgedragen door in 2021 de bouw van haar tweede locatie af te ronden. Deze locatie is voornamelijk gericht op de productie van vriesverse babyvoeding voor Mama Deli, wat opnieuw onderstreept dat Raaskal zich volledig inzet bij het ondersteunen van het succes van haar klanten.

Raaskal zorgt ervoor dat de Mama Deli babyvoeding niets anders bevat dan wat jij op de verpakking ziet staan: pure ingrediënten zonder extra toevoegingen!