Vacature: HR / Personeelsmedewerker (Medio mei t/m september 2023)

Ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een HR/Personeelsmedewerker. Jij bent het aanspreekpunt voor medewerkers van Raaskal Foodcreators en zorgt ervoor dat zij zich welkom en gehoord voelen. 

Vacature: Teamleider productie keuken (avond)

Leidinggeven aan de dagelijkse productie van een zeer breed assortiment van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, variërend van kleine ambachtelijke producties tot volumeproducties op gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde productielijnen.

Vacature: Verpakker en productiemedewerker (PT/FT)

Je eigen baan kunnen samenstellen, dat wil toch iedereen?! Eerst rustig je kinderen naar school brengen? Of naast je studie nog een paar uurtjes werken? In de productie, verpakking of schoonmaak? Alles is mogelijk! Kom jij werken in ons gezellige team?  

Vacature: Zelfstandig werkend kok (PT/FT)

Heb jij een passie voor koken en heb je ervaring als zelfstandig werkend kok? Ben je op zoek naar stabiliteit, wil jij vrij zijn in het weekend en op de nationale feestdagen? Dan ben jij misschien wel het nieuwste lid van ons team!

Vacature: Schoonmaker / schoonmaakster (PT/FT)

Grote schoonmaak, kleine schoonmaak? Nou, doe jou maar de grote schoonmaak! Want als baas van de schoonmaakafdeling zorg jij ervoor dat alle opslaghallen, kantoren, kantines en RVS productieonderdelen weer blinkend schoon zijn. Ben jij een aanpakker en wil jij je eigen werktijden bepalen? Kom eens langs voor een kop koffie.

Vacature: Verpakkingsmedewerker (PT/FT)

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature: Intern logistiek medewerker (FT)

Als interne logistiek medewerker zorg jij voor de in- en uitslag van goederen, het bijhouden van voorraden en magazijnen en de orderpick van interne bestellingen. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste medewerker met een opgeruimd karakter. Kom werken als intern logistiek medewerker bij Raaskal!

Vacature: Productiemedewerker (PT/FT)

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!