Vacature: Productiemanager ultra vers (werktijden in overleg) FT

6 nachten in de week beleggen en verpakken wij verse broodjes en pizza’s. Je bent tijdens de nachtproductie welke plaatsvinden tussen 19:00 – 05:00 uur verantwoordelijk voor de gehele operatie. Jij zorgt ervoor alle processen soepel verlopen, voert kwaliteitscontroles uit en zorgt ervoor dat de order op tijd is afgerond en kan vertrekken.

Vacature: Mise en place medewerker (werktijden in overleg) (PT/FT)

Je bent voor de nachtproductie welke plaatsvinden tussen 19:00 – 05:00 uur, verantwoordelijk voor de mise en place van het productieproces. Elke nacht beleggen wij verse broodjes/pizza's en jij zorgt ervoor dat alle ingrediënten klaarstaan zodat je collega’s gelijk aan de slag kunnen als zij binnenkomen.  

Vacature: Chauffeur & interne logistiek (PT/FT)

Als medewerker van onze logistieke afdeling bemant je één van onze koel/vries auto’s en rijdt hiermee onze producten naar verschillende klanten in Nederland. Je lading, die je zelf inlaad varieert van een paar emmers tot aan een twee pallets vol dozen. Ons wagenpark bestaat uit moderne en representatieve auto’s, waarin jij als chauffeur dit ook uitstraalt. Je neemt een passende rijstijl aan maar met jouw kennis van verkeer- en gedragsregels op de openbare weg, is dit geen enkel probleem en kom je bij elke klant met een glimlach aan.

Vacature: Financial controller (vanaf 32 uur)

De functie omvat alle operationele en aansturende taken die horen bij het uitvoeren en beheren van een financiële administratie van een middelgrote onderneming. Het is belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en ervan houdt om met meerdere zaken tegelijk bezig te zijn.

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst (werktijden in overleg) (PT/FT)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven commercieel medewerker binnendienst die zich richt op de verkoop van producten aan de retail. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt voor het adviseren, ondersteunen en informeren van klanten over onze producten en diensten. 

Vacature: Teamleider productie keuken (werktijden in overleg) PT/FT

Leidinggeven aan de dagelijkse productie van een zeer breed assortiment van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, variërend van kleine ambachtelijke producties tot volumeproducties op gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde productielijnen.

Vacature: Zelfstandig werkend kok (PT/FT)

Heb jij een passie voor koken en heb je ervaring als zelfstandig werkend kok? Ben je op zoek naar stabiliteit, wil jij vrij zijn in het weekend en op de nationale feestdagen? Dan ben jij misschien wel het nieuwste lid van ons team!

Vacature: Verpakkingsmedewerker (PT/FT)

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature: Productiemedewerker (PT/FT)

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!