Vacature verpakkingsmedewerker PT/FT

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature teamleider verpakkingen FT

Het werk van jouw team terugzien in de supermarkt? Kom werken als teamleider bij Raaskal!

Vacature kwaliteitsmedewerker PT/FT

Je bent de drijvende kracht achter het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het hooghouden van de kwaliteit van Raaskal! 

Vacature intern logistiek medewerker FT

Als interne logistiek medewerker zorg jij voor de in- en uitslag van goederen, het bijhouden van voorraden en magazijnen en de orderpick van interne bestellingen. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste medewerker met een opgeruimd karakter. Kom werken als intern logistiek medewerker bij Raaskal!

Vacature productiemedewerker PT/FT

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!

Vacature wasstraat PT/FT

Grote wasjes, kleine wasjes? Nou, doe jou maar grote wasjes! Want als baas van de XXL wasstraat zorg jij ervoor dat alle RVS productieonderdelen weer blinkend schoon zijn. Ben jij een aanpakker en wil jij je eigen werktijden bepalen? Kom eens langs voor een kop koffie.