Vacature: Chauffeur en intern logistiek medewerker (PT/FT)

Vacature: Chauffeur en Intern logistiek medewerker (PT/FT)

Als medewerker van onze logistieke afdeling bemant je één van onze koel/vries auto’s en rijdt hiermee onze producten naar verschillende klanten in Nederland. Je lading, die je zelf inlaad varieert van een paar emmers tot aan een twee pallets vol dozen. Ons wagenpark bestaat uit moderne en representatieve auto’s, waarin jij als chauffeur dit ook uitstraalt. Je neemt een passende rijstijl aan maar met jouw kennis van verkeer- en gedragsregels op de openbare weg, is dit geen enkel probleem en kom je bij elke klant met een glimlach aan.

Vacature: Productiemedewerker (PT/FT)

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!

Vacature: Verpakkingsmedewerker (PT/FT)

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature: Zelfstandig werkend kok (PT/FT)

Heb jij een passie voor koken en heb je ervaring als zelfstandig werkend kok? Ben je op zoek naar stabiliteit, wil jij vrij zijn in het weekend en op de nationale feestdagen? Dan ben jij misschien wel het nieuwste lid van ons team!