Vacature: Allround schoonmaakmedewerk(st)er productiekeuken (PT/FT)

Als allround schoonmaak- en spoelmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden uit in onze spoelkamer en productieruimtes. 

Vacature: Marketingmedewerk(st)er (PT +/- 10 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven marketingmedewerk(st)er die zich met name richt op de online marketing van Raaskal Foodcreators en Mama Deli.

Vacature: Productiemedewerker (PT/FT)

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!

Vacature: Verpakkingsmedewerker (PT/FT)

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature: Zelfstandig werkend kok (PT/FT)

Heb jij een passie voor koken en heb je ervaring als zelfstandig werkend kok? Ben je op zoek naar stabiliteit, wil jij vrij zijn in het weekend en op de nationale feestdagen? Dan ben jij misschien wel het nieuwste lid van ons team!