Vacature teamleider productie keuken (avond)

Leidinggeven aan de dagelijkse productie van een zeer breed assortiment van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, variërend van kleine ambachtelijke producties tot volume producties op gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde productielijnen.

Vacature Verpakker en productiemedewerker

Je eigen baan kunnen samenstellen, dat wil toch iedereen?! Eerst rustig je kinderen naar school brengen? Of naast je studie nog een paar uurtjes werken? In de productie, verpakking of schoonmaak? Alles is mogelijk! Kom jij werken in ons gezellige team?  

Vacature zelfstandig werkend kok PT/FT

Heb jij een passie voor koken en heb je ervaring als zelfstandig werkend kok? Ben je op zoek naar stabiliteit, wil jij vrij zijn in het weekend en op de nationale feestdagen? Dan ben jij misschien wel het nieuwste lid van ons team!

Vacature schoonmaker / spoelstraat PT/FT

Grote wasjes, kleine wasjes? Nou, doe jou maar grote wasjes! Want als baas van de XXL wasstraat zorg jij ervoor dat alle RVS productieonderdelen weer blinkend schoon zijn. Ben jij een aanpakker en wil jij je eigen werktijden bepalen? Kom eens langs voor een kop koffie.

Vacature teamleider productie keuken (overdag)

Leidinggeven aan de dagelijkse productie van een zeer breed assortiment van de meest uiteenlopende voedingsmiddelen, variërend van kleine ambachtelijke producties tot volume producties op gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde productielijnen.

Vacature technische dienst

Ben jij de persoon die tijdens je technische rondje vrijwel dagelijks contact met alle medewerkers van Raaskal en door middel van jouw inzet iedereen zijn werk een stukje makkelijker maakt? 

Vacature financieel administratief medewerker

Weet jij goed het overzicht te bewaren? Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de facturatie, betalingen, grootboekrekeningen, inclusief de maand- en jaarafsluiting met bijbehorende analyses.

Vacature verpakkingsmedewerker PT/FT

Heel het jaar door cadeautjes in pakken, daar word je toch blij van?! En daarnaast zelf bepalen wanneer en hoe veel uur je werkt? Kom werken als verpakker bij Raaskal!

Vacature kwaliteitsmedewerker PT/FT

Je bent de drijvende kracht achter het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het hooghouden van de kwaliteit van Raaskal! 

Vacature intern logistiek medewerker FT

Als interne logistiek medewerker zorg jij voor de in- en uitslag van goederen, het bijhouden van voorraden en magazijnen en de orderpick van interne bestellingen. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste medewerker met een opgeruimd karakter. Kom werken als intern logistiek medewerker bij Raaskal!

Vacature productiemedewerker PT/FT

Je bent verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden in een van onze productiekeukens. Hier werk je samen met een groot team van enthousiaste professionals aan de meest uiteenlopende producties. Ben jij die betrouwbare en enthousiaste collega met een gezellig karakter. Kom werken als productiemedewerker Raaskal!