Ontdek de Westlandse Kliekjes Keuken!

Kliekjeskeuken Story Website 1

Wat is de Westlandse Kliekjes Keuken?

De Westlandse Kliekjes Keuken, een initiatief van Raaskal, biedt een scala aan producten die anders verspild zouden worden. Dit kraampje is voortgekomen uit de productieactiviteiten van Raaskal en heeft een assortiment van verrukkelijke producten, allemaal voor slechts €2, €4 of €5 per stuk.

Waarom bestaat de Westlandse Kliekjes Keuken?

De Kliekjes Keuken is ontstaan vanuit de wens om voedselverspilling tegen te gaan. Bij Raaskal geloven we in de waarde van elk ingrediënt en streven we naar een duurzamere toekomst. Door deze ongebruikte maar nog perfect bruikbare producten een tweede kans te geven, wordt er minder weggegooid, wat anders natuurlijk zonde zou zijn.

Wat kunt u halen bij de Westlandse Kliekjes Keuken?

Het aanbod in de Westlandse Kliekjes Keuken varieert dagelijks, afhankelijk van wat er over is van de productie. Er is veel diversiteit in producten. Van hartige soepen tot verrukkelijke spreads en van cranberry compote tot pastasaus. Proef bijvoorbeeld onze romige tomatensoep, pittige Thaise curry, heerlijke vegan roomkaas of verse gehaktballetjes. En als u trek hebt in iets zoets, hebben we ook heerlijke boterkoek en andere lekkernijen om van te genieten. Via Instagram en Facebook zullen wij communiceren welke heerlijkheden er verwacht kunnen worden in ons kraampje.

Hoe kunt u genieten van de producten uit de Westlandse Kliekjes Keuken?

Het is eenvoudig om van onze Kliekjes Keuken te genieten. Kom langs op ons adres in Naaldwijk en ontdek het assortiment dat dagelijks wordt bijgevuld. Betalen kan gemakkelijk via een QR-code voor pinbetalingen, of contant door geld in de aanwezige bus te stoppen. Onze producten worden zorgvuldig verpakt en voorzien van labels met alle ingrediënten, zodat u precies weet wat u krijgt. En met een houdbaarheid van minstens een maand voor onze heerlijke soepen, hoeft u zich geen zorgen te maken over versheid. We zijn geopend van maandag tot en met zondag, van 07.00 tot 18.30 uur, op de Industriestraat 42 in Naaldwijk.

We hopen u snel te zien in de Westlandse Kliekjes Keuken – lekker eten, zonder verspilling!