thumbnail


Raaskal is breed georiënteerd en verwekt en produceert product in vrijwel elke productcategorie. Wij zijn een welkome aanvulling op de bestaande voedingsindustrie en kunnen deze op verschillende manieren ondersteunen.

thumbnail

Een flexibele partner in de markt.

Wij richting ons niet alleen op vernieuwing en doorontwikkelingen van bestaande producten, maar kunnen ook een partner zijn voor specifieke onderdelen van uw productieproces. Zo kan Raaskal een e-nummer vrij vleesproduct leveren van hoge kwaliteit, maar ook de eerste bereiding doen van een deel van uw grondstoffen omdat dit bijvoorbeeld niet past binnen uw eigen proces. Maar ook als u juist op zoek naar een hoogwaardige groente bereiding, een patisserie component met een specifiek kenmerk of juist iets geheel anders waar u of uw bestaande partners de invulling niet voor heeft, helpen wij u graag verder.

Omdat wij zowel kleinschalig als in bulk kunnen produceren en dat elke proces streng gemonitord wordt op het gebied van smaak, kwaliteit en voedselveiligheid, zijn wij een flexibele partner in de markt.

thumbnail

Uw eigen product laten ontwikkelen?

Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen.  Wij leveren van idee tot totaalproduct.

Bekijk de mogelijkheden

thumbnail