Raaskal biedt basisproducten en specifieke foodsolutions voor de kleinschalige horeca onderneming. Onze producten bieden u de mogelijkheid om altijd met een ambachtelijke verse basis te werken zonder daar zelf arbeid aan te hebben. 

Altijd een ambachtelijke verse basis zonder de arbeid.

Voor de kleinere horecaonderneming heeft Raaskal een scala aan eigen merken waaronder een lijn basisproducten voor de professionele keuken. Deze producten bieden u de mogelijkheid om altijd met een ambachtelijke verse basis te werken zonder daar zelf arbeid aan te hebben. Bijvoorbeeld de merken BOELJON, ZJU en SOEP worden bij ons vers en klassiek bereid van 100% verse ingrediënten, bovendien zijn deze producten vrij van e-nummers, toevoegingen, conserveringsmiddelen en allergenen. Kijk bij “onze merken” voor meer Raaskal producten.

De Raaskal maatwerk producten zijn niet onbereikbaar voor de kleinschalige horeca onderneming, wel spelen volume en omloopsnelheid een rol. Wij denken met u mee als u behoefte heeft aan een maatwerkoplossing in de vorm bijvoorbeeld van een specifieke of eigen receptuur dat u door ons geproduceerd wil hebben. Raaskal werkt niet met conserveringsmiddelen maar kan door middel van verschillende conserveringstechnieken uw eigen product een langere tht meegeven, waardoor maatwerk voor u bereikbaar kan worden.

Uw maatwerk product tegen een scherpe prijs

Wij vertalen uw eigen recepturen tot slimme halffabricaten of convenienceproducten met oog op de huidige markt. Het doorontwikkelingen van bestaande recepturen en het daarbij vervangen van ongewenste ingrediënten of allergenen is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Wij ontwikkelingen op basis van uw eigen bestaande recepturen foodsolution producten welke uw bedrijf onafhankelijk maken van eigen productie, voorraad, beschikbaarheid van grondstoffen of personeel en onverwachte piekbezetting.

Doordat wij onze grondstoffen inkopen bij de bron, efficiënter en in groter volume kunnen produceren zorgen wij er bovendien voor dat uw eigen maatwerk product tegen een scherpe prijs beschikbaar is. 

Bescherm uw marge, introduceer gemak in uw bedrijf

U bespaard de kosten voor eigen productiefaciliteiten zoals machines, personeel en onderhoud en heeft bovendien niet het risico van verse voorraad. Wij zorgen dat uw product altijd voldoende op voorraad is dat u kunt rekenen op de continuïteit van onze kwaliteit. Bescherm uw marge, introduceer gemak in uw bedrijf, beperkt uw personeelsbehoefte en verkoop altijd hetzelfde en nooit nee.

Raaskal werkt met een strikt geheimhoudingsbeleid en deelt geen kennis omtrent klanten, werkwijze of recepturen met derden. Bovendien produceren wij maatwerk exclusief voor de desbetreffende klant.

thumbnail

Uw eigen product laten ontwikkelen?

Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen.  Wij leveren van idee tot totaalproduct.

Bekijk de mogelijkheden

thumbnail