Raaskal is de maatwerkspecialist voor grootschalige horeca en ketens. We helpen de grootschalige horeca onderneming aan hetgeen het hardste nodig is: Continuïteit op het gebied van voorraad en kwaliteit. 

Uw bedrijf onafhankelijk van productie, voorraad of onverwachte piekbezetting.

Raaskal helpt de grootschalige horeca onderneming aan hetgeen het hardste nodig is: continuïteit op het gebied van voorraad en kwaliteit. Wij vertalen uw eigen recepturen tot slimme halffabricaten of convenience producten met oog op de huidige markt. Het doorontwikkelingen van bestaande recepturen en het daarbij vervangen van ongewenste ingrediënten of allergenen is iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Wij ontwikkelingen op basis van uw eigen bestaande recepturen foodsolution producten welke uw bedrijf onafhankelijk maken van eigen productie, voorraad, beschikbaarheid van grondstoffen of personeel en onverwachte piekbezetting.

Bescherm uw marge, introduceer gemak in uw bedrijf

Doordat wij onze grondstoffen inkopen bij de bron, efficiënter en in groter volume kunnen produceren zorgen wij er bovendien voor dat uw eigen maatwerk product tegen een scherpe prijs beschikbaar is. U bespaard tegelijkertijd de kosten voor eigen productiefaciliteiten zoals machines, personeel en onderhoud en heeft bovendien niet het risico van verse voorraad. Wij zorgen dat uw product altijd voldoende op voorraad is en dat u kunt rekenen op de continuïteit van onze kwaliteit. Bescherm uw marge, introduceer gemak in uw bedrijf, beperkt uw personeelsbehoefte en verkoop altijd hetzelfde en nooit nee.

thumbnail

Uw eigen product laten ontwikkelen?

Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen. Wij leveren van idee tot totaalproduct.

Bekijk de mogelijkheden

thumbnail