thumbnail


Door onze eigen jarenlange ervaring in de horeca en catering branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor een cateraar om het juiste product altijd beschikbaar te hebben.

thumbnail

Gevarieerd en voedzaam aanbod, passend bij de laatste trends

Door onze eigen jarenlange ervaring in de horeca en catering branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor een cateraar om het juiste product altijd beschikbaar te hebben. Vooral voor foodcateraars die events cateren is het beschikken over de juiste achterban van groot belang om de wisselende vraag naar hun product altijd aan te kunnen.

De bedrijfscateraar die dagelijks vrijwel dezelfde groep mensen moet voorzien van een voldoende gevarieerd en voedzaam aanbod, dat ook nog eens bij de huidige marktontwikkelingen en trends past, heeft met net zulke grote uitdagingen te maken. Voor deze branche biedt Raaskal verschillende oplossingen.

Elke 3 maanden ruim 30 nieuwe smaakvariaties

Van bijvoorbeeld onze verse soepen zijn elke 3 maanden ruim 30 nieuwe smaakvariaties permanent beschikbaar. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment vers en vries verse producten welke u als cateraar kunt inzetten bij een borrel, lunch of diner. Onze producten zijn gericht op hoge inzetbaarheid, weinig tot geen handelingen op locatie en inspelend op de trends van dit moment.

Daarnaast kunnen wij voor u al cateraar ook naar uw eigen recept of op maat oplossingen bieden. Hiervoor komen wij graag met u in contact.  

thumbnail

Uw eigen product laten ontwikkelen?

Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen. Wij leveren van idee tot totaalproduct.

Bekijk de mogelijkheden

thumbnail