thumbnail

Over Raaskal

Raaskal is dé maatwerk specialist op het gebied van voeding en een innovator als het gaat om het eten van de toekomst of bij het vermijden van ongewenste ingrediënten en e-nummers.

Het bedrijf is opgericht in 2016 en in slechts enkele jaren uitgegroeid tot een serieuze speler en leverancier van retail, horeca, zorg, catering en industrie. Het dagelijkse team bestaat uit meer dan 20 vaste medewerkers welke samen zo’n 500 verschillende recepturen beheren in vrijwel elke productcategorie. Zo produceren wij producten op basis van klantgebonden recepturen onder strikte geheimhouding en voor alleen die specifieke klant, maatwerk op zijn best dus. Wij beschikken daarnaast over een scala aan algemene producten, basislijnen en eigen merken.

thumbnail

Jarenlange ervaring in het hogere horeca segment

Wij zijn een jong en snelgroeiende onderneming welke is geboren als oplossing voor de groeiende vraag naar productidentiteit en als reactie op het tekort aan koks in de horeca. Bedrijven die ontstaan zijn uit een industriële gedachten werken vanuit volume, efficiency en automatisering. Doordat de kennis en kunde van ons team voortkomt uit jarenlange ervaring in het hogere horeca segment, denkt Raaskal in smaak, structuur, geur en kleur. Mede hierdoor vindt men in de producten van Raaskal de kwaliteit en beleving terug uit eigen keuken en niet uit een pakje.

De beste kwaliteit producten

Daarnaast vechten wij voor een gezonder voedselaanbod voor jong en oud in alle segmenten en branches. Wij werken met verse grondstoffen, onder andere uit eigen regio of van Nederlandse bodem en hebben E-nummers in ons bedrijf verboden. Ongewenste ingrediënten, zoals allergenen of onnodige aanwezigheid van suiker, zout of vet, proberen wij zo veel mogelijk te vermijden.

Onze huidige productielocatie beschikt over moderne apparatuur, hygiënisch en modern ingerichte productiekeukens, gescheiden productieprocessen, hoogwaardige lucht en temperatuurbehandeling, ruime eigen koel- en vriesmogelijkheden en een uitstraling die past bij ons bedrijf.

Raaskal foodlovers:

Van idee tot totaalproduct

De ervaring van ons team, de capaciteit van onze productielocatie en apparatuur, onze brutale denkwijze en onze hoge kwaliteit- en voedselveiligheidsstandaarden, maken ons tevens een veel gevraagde partij voor productontwikkeling. Zo ontwikkelden wij al meerdere producten van slechts een idee tot een af totaalproduct dat direct inzetbaar is voor het doel waarvoor deze bedacht is.

Op zoek naar een innovatieve brutale pionier?

Raaskal is een brutale pionier met een eigentijdse manier van werken en denken. Hierdoor hebben wij al veel verschillende klanten kunnen helpen om hun foodaanbod, eigen receptuur of productidee te realiseren en op maat te maken voor de toekomst.

Teamgevoel, groepsprestaties en een prettige werkplek zijn de kernwaarden die ervoor zorgen dat wij al onze klanten dagelijks van de hoogst mogelijke kwaliteit en het best passende product kunnen voorzien.

Neem contact op

Werken bij een specialist en innovator op het gebied van voeding?

Raaskal is een jonge onderneming en is vaak op zoek naar uitbreiding. Kom jij bij ons werken?

Bekijk de vacatures