Wij ontwikkelen complete producten, basis ingrediënten, toevoegingen en maatwerkrecepturen. 

Raaskal is een jonge onderneming welke sinds begin 2017 actief is. Het bedrijf is geboren als oplossing voor een bestaande behoefte. Wij ontwikkelen complete producten, basis ingrediënten, toevoegingen en maatwerkrecepturen. Raaskal is een moderne onderneming, zo beschikken wij over de laatste technieken op gebied van voedselontwikkeling en productie, hebben zeer brede kennis en capaciteiten in huis, schakelen snel en communiceren gemakkelijk.

Wij zijn echte luisteraars en horen aan de verhalen, problemen en uitdagingen van onze klanten waar wij een oplossing kunnen bieden. Veel van onze werkzaamheden en producten zijn geboren door te luisteren naar waar de behoefte ligt. Daarnaast zijn wij onderzoekers en kijken wij actief naar waar de kansen en mogelijkheden liggen binnen de verschillenden markten en segmenten waarin wij actief zijn.

Door de flexibele mogelijkheden van onze onderneming is Raaskal breed inzetbaar en in combinatie met verschillende partners waarmee wij samenwerken zijn de oplossingen en invullingen die wij kunnen bieden vrijwel grenzeloos. 

Werken bij Raaskal

Raaskal is een jonge onderneming en is vaak op zoek naar uitbreiding. Kom jij bij ons werken?

Bekijk vacatures

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag