thumbnail

Raaskal is een uitermate geschikte partner in de voedingsbehoefte van de zorg. Mede omdat wij voorop lopen op het gebied van gezonde ingrediënten, gebalanceerde voeding, maar ook omdat E-nummers, toevoegingen en alle kunstmatige stoffen bij ons in het bedrijf verboden zijn. 

thumbnail

Maatwerk oplossingen bij specifieke zorgbehoeften

Wij werken graag op maat en bieden wij onze klanten in de zorg oplossingen voor bijvoorbeeld voeding speciaal bedoeld voor mensen met kauw en slikproblemen. Ons assortiment verse bouillons, soepen en sauzen zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij patiënten die een zoutarm dieet moeten volgen. Maar ook andere producten uit ons assortiment 'gemaksvoeding' kunnen een welkome aanvulling zijn voor de zorg of instellingskeuken. Ook voor de zorg en instellingskeuken geldt dat onze expertise en flexibiliteit op het gebied van maatwerk de oplossing kan bieden voor alledaagse uitdagingen of behoefte.

Raaskal zet zich actief in om ondervoeding van patiënten in de zorg tegen te gaan en werk momenteel aan producten welke volledig gericht zijn op een compleet en gebalanceerd voedingspatroon.

Wil je ook iets van Raaskal proeven?

Kom gezellig langs op ons kantoor en we laten je proeven wat wij voor je kunnen betekenen! 

CONTACT OPNEMEN