thumbnail


Raaskal beschikt over een gevarieerd aanbod eigen merken en producten welke door ons ontwikkeld zijn en in house geproduceerd worden. Deze producten zijn voor u bereikbaar via uw eigen groothandel.

thumbnail

Uw eigen receptuur net zo gemakkelijk te bestellen als een pak suiker

Onze vaste partner Zegro beschikt als enige in Nederland over ons volledige assortiment producten en is tevens onze partner voor het lanceren van onze nieuwe merken en producten. Daarnaast kan Zegro door onze bijzondere samenwerking haar klanten onze maatwerkmogelijk bieden in combinatie met alle gemakken van de groothandel. Zo kunt u uw eigen product bestellen met het gemak en vertrouwde gevoel van de groothandel. Raaskal beheert voor u uw voorraad bij de groothandel en garandeert beschikbaarheid van uw product op basis van het vooraf met u besproken afname volume.

Zegro biedt haar bekende bestelgemak en service en draagt zorg voor de fijnmazige distributie van uw producten en de administratieve afhandeling daarvan. Uw eigen receptuur, vertaald naar een maatwerk product, net zo beschikbaar en gemakkelijk te bestellen als een pak suiker. Dit is ons huidige product en onze visie op de toekomst voor de Nederlandse horeca.

Interesse in één van onze producten?

Voor een compleet overzicht van onze eigen merken en producten kijkt u op de webshop van Zegro:

Bekijk producten

Interesse in één van onze producten welke nog niet beschikbaar is bij uw eigen groothandel of wilt u tijd vrijmaken voor een persoonlijk gesprek met één van onze accountmanagers om de maatwerk mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Wij komen graag bij u langs of heten u van harte welkom voor een rondleiding door onze productielocatie.   

thumbnail

Uw eigen product laten ontwikkelen?

Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen.  Wij leveren van idee tot totaalproduct.

Bekijk de mogelijkheden

thumbnail