Raaskal Foodcreators & Development zet zich in voor elke professional binnen de voedingsindustrie die op zoek is naar oplossingen of ontwikkelingen voor alledaagse en niet alledaagse problemen en uitdagingen. 

Van het overnemen van tijdrovende en capaciteit vragende voorbereidende werkzaamheden voor de horeca, instellingskeuken of cateraar tot het ontwikkelen van geheel nieuwe producten, productlijnen, additieven of productenonderdelen voor voedingsproducenten, groothandels en detailhandel.

Met onze kennis en ervaring denken wij mee en kunnen wij voor elke wens en naar elk budget een passende oplossing en foodinvulling bieden. Raaskal is HACCP en EG gecertificeerd en heeft daarnaast de mogelijkheden om afhankelijk van de opdrachtgever naar specifieke normen en richtlijnen te produceren en te verpakken.

Raaskal is uniek

Raaskal Foodcreators & Development is uniek in haar werkwijze en mogelijkheden. Wij kunnen kleinschalig produceren voor restaurants, volume creëren voor de groothandelsmarkten en alles daar tussenin. Raaskal koopt in bij de bron en heeft nauwe contacten met verschillende slachthuizen, vleesverwerkers en AGF producenten. Wij zitten in het hart van het Westland, de grootste AGF markt van onze land en beschikken over ruimschootse koel-, vries- en transportmogelijkheden. Wij kunnen een proces van productontwikkeling van a tot z invullen. Van het kiezen van de juiste grondstoffen, het vormgeven van de uitstraling, het registreren van het merk, het ontwikkelen van het recept tot het in productie nemen, produceren, verpakken, opslaan en transporteren van het product.

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag