Ganz bitterballen en mini-kroketten

Op basis van 100% ganzenvlees

 
 Ontstaan uit voorliefde voor het smakelijke stukje vlees en het gebrek aan afzetmarkt voor de Hollandse gans, heeft Raaskal een bijzondere en smakelijke snacklijn ontwikkeld op basis van 100% Hollands ganzenvlees. De bitterballen en kroketten zijn goed gevuld met vlees, want gans is er genoeg. In bekende bitterballen en kroketten zit veelal geen verhaal achter het gebruikte vlees. Bij Raaskal gebruiken wij het bijzondere vlees van de wilde Hollandse gans voor de vulling en trekken de bouillon van de karkassen, hierdoor wordt het dier en haar vlees volledig benut en kunnen we de heerlijke smaak van gans optimaal overbrengen”.

De ganzen worden verkregen in verschillende delen van het land en met speciaal koeltransport naar de productiekeuken vervoerd.

Sjoerd Henstra (eigenaar Raaskal):

“Alle ganzen die wij gebruiken worden uit het wild geoogst door jagers, zij zijn in het bezit van een jachtakte en beschikken dus over de kennis en kunde die nodig is om een diersoort verantwoord en humaan te bestrijden.” “Wilde ganzen hebben een prachtig en vrij leven gehad en komen met zo min mogelijk leed aan hun einde, zo veel mooier en zo veel natuurlijker dan het vlees dat wij dagelijks consumeren”

VERKRIJGBAAR BIJ:

De GANZ bitterballen en kroketten zijn vanaf heden te verkrijgen via horecagroothandel ZEGRO.

Shop de Ganz bitterbal bij Zegro

Shop de Ganz mini-kroket bij Zegro

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag