Raaskal biedt oplossingen voor horecabedrijven, horecaconcepten, productiekeukens, instellingen en cateraars op het gebied van maatwerk productie, door het produceren van kaartonderdelen, specifieke mise en place werkzaamheden en basisproducten voor de keuken. In veel gevallen is het doel om de personele capaciteit behoefte van de desbetreffende keuken te verminderen.

Raaskal biedt hiermee een oplossing voor het alsmaar groeiende kokstekort binnen de Nederlandse horeca. In sommige gevallen kunnen wij meer dan 50% van de mise en place werkzaamheden van een keuken overnemen. De hierdoor beschikbare koks kunnen worden ingezet voor het verhogen van de omzet en restaurantcapaciteit en bepaalde vacatures behoeven geen invulling meer.

Wij denken mee in het houdbaar maken van de geleverde producten en gebruiken naar onze eigen voorkeur zo min mogelijk toevoegingen en vermijden waar mogelijk allergenen gevoelige ingrediënten.

Het produceren van onze op maat producten gebeurt geheel naar receptuur en identiteit van de desbetreffende keuken en overlegde recepturen worden exclusief voor de betreffende klant benut. Voor de productiekeuken, cateraar of instelling komt er een stabiele toelevering van gemaksproducten of kant en klaar gerechten op gang en kan er geproduceerd worden met bijvoorbeeld het oog op gezondheid of allergenenvrij koken. Raaskal neemt voor haar klanten een groot deel van het voorraad risico over en kan maatwerk, nadat akkoord is gegeven op de samples, altijd binnen 1 of 2 werkdagen uitleveren.

De 3 kern eigenschappen waar elk Raaskal op maat product aan moet voldoen.

Kosten

Een Raaskal op maat product moet voor de klant aangeleverd kunnen worden tegen een prijs welke gelijk of lager is aan de prijs waarvoor hij nu zelf de losse ingrediënten inkoopt vermeerderd met de kosten voor het gebruik van eigen middelen en personeelsuren.

Capaciteit

Het onderbrengen van een product bij Raaskal moet een significante capaciteitsbesparing opleveren voor de desbetreffende klant. De klant moet hierdoor kunnen besparen op personeelsuren en/ of personeel vrij krijgen om te benutten binnen andere onderdelen van zijn bedrijf.

Voorraad

Door het werken met Raaskal op maat, loopt de klant minder voorraad risico doordat deze een minder diepe voorraad nodig heeft. Daarnaast hoeft de klant minder van zijn liquide middelen te gebruiken voor bijvoorbeeld het bulk produceren van specifieke recepturen en ligt er hierdoor minder geld op de plank.

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag