BOELJON is een klassieke lijn van de meest gebruikte bouillonsoorten voor de professionele keuken. 

 
BOELJON is een eigen merk van Raaskal Foodcreators & Development en een aanvulling op onze bestaande merk ZJU. BOELJON is volgens traditioneel recept bereid en geheel vrij van E-nummers, toevoegingen of conserveringsmiddelen. Daarnaast is BOELJON waar mogelijk vrij van allergenen en past deze in een zoutarm dieet. 

BOELJON - de volaille

Traditionele kippenbouillon 

 

Alles rondom dit product draait om kwaliteit en een goede basis voor de keuken op niveau. Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutarm en dus echt puur de basis en alleen getrokken van verse kipkarkassen, groenten en kruiden. Een rijke en helde kippenbouillon, vol van smaak en niet vet. Te gebruiken als basis voor sauzen of soepen. BOELJON wordt standaard verpakt in verpakking van 1-50L maar is naar wens in elke verpakkingseenheid verkrijgbaar en zelfs onder uw eigen label.

BOELJON - de poisson

Traditionele visbouillon

 

Alles rondom dit product draait om kwaliteit en een goede basis voor de keuken op niveau. Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutarm en dus echt puur de basis en alleen getrokken van verse visgraten, groenten en kruiden. Een rijke en helde visbouillon, vol van smaak en niet wrang. Te gebruiken als basis voor sauzen of soepen. BOELJON wordt standaard verpakt in verpakking van 1-50L maar is naar wens in elke verpakkingseenheid verkrijgbaar en zelfs onder uw eigen label.

BOELJON - de vegetable

Traditionele groentenbouillon

 

Alles rondom dit product draait om kwaliteit en een goede basis voor de keuken op niveau. Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutarm en dus echt puur de basis en alleen getrokken van de mooiste verse groenten en kruiden. Een rijke en helde groentenbouillon, vol van smaak en niet troebel. Te gebruiken als basis voor sauzen of soepen. BOELJON wordt standaard verpakt in verpakking van 1-50L maar is naar wens in elke verpakkingseenheid verkrijgbaar en zelfs onder uw eigen label.

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag