ZJU is een traditionele jus de veau bereid volgens het klassieke receptuur

ZJU is een eigen merk van Raaskal Foodcreators & Development en het eerste product dat wij uit eigen naam en ontwikkeling op de markt brengen. ZJU is volgens een traditioneel jus de veau recept bereid en zonder E nummers, toevoegingen of conserveringsmiddelen.

ZJU - Jus de Veau

ZJU (demi-glace) en ZJU + (fond)

 

Alles rondom dit product draait om kwaliteit en een goede basis voor de keuken op niveau. Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, zoutarm en dus echt puur de basis en alleen getrokken van kalfsbeenderen, kalfsribben, kalfsnekstukken, groenten en kruiden. Een geconcentreerde donkere glace, niet half gelerend maar gewoon één bonk pure jus. Te gebruiken als vleesjus en als basis voor sauzen of soepen. Voor 65 liter ZJU (demi-glace) gebruiken wij maar liefst 346 kg van de mooiste en verste ingrediënten. ZJU (demi-glace) of ZJU + (fond) wordt standaard verpakt per 1L maar is naar wens in elke verpakkingseenheid verkrijgbaar en zelfs onder uw eigen label.

Met aandacht geselecteerde producten

ZJU Kalveren

Voor ZJU worden alleen beenderen ingekocht van de mooiste Hollandse kalveren. Deze dieren worden als sinds 2009 gehouden volgens het beter leven keurmerk en vallen onder de hoogste kwaliteit kalveren  (SKV keurmerk) van de Hollandse markt. De kalveren groeien op basis van een gebalanceerde voeding van kalvermelk aangevuld met hoogwaardige muesli. De slacht vindt plaats in het enige koninklijk onderscheiden slachthuis van Nederland welke al ruim 100 jaar actief is.

ZJU Beenderen

Om een product van de hoogst mogelijke kwaliteit te behouden kiezen wij voor de mooiste ingrediënten. Onze ZJU wordt niet getrokken van alleen maar kale botten. Wij gebruiken hiervoor een combinatie tussen de nekstukken, de ribstukken en de beenderen van het kalf. Tijdens het uitbenen van het kalf worden deze delen zorgvuldig geselecteerd en worden de vlees en vetrestanten die nog aan het bot zitten niet verwijderd. De nekstukken zijn zelfs nog volledig bevleesd. De ZJU beenderenselectie wordt voor het kookproces aangebraden op hoge temperatuur in de oven waardoor onze ZJU een diepere kleur en rijkere smaak krijgt.

ZJU Groenten

De groenten selectie welke wij gebruiken tijdens onze ZJU productie is de meest klassieke combinatie zoals deze bekend is in de Franse keuken. Om een rijkere smaak te geven aan onze ZJU trekt het loof van onze groenten mix tijdens een deel van het kookproces mee. Ook worden alle groentes geschild, gewassen en gesneden zodat deze hun smaak en sappen optimaal vrijgeven tijdens de bereiding van ZJU. Het kruiden boeket voor ZJU wordt zorgvuldig geselecteerd en bestaat uit alleen maar vers geoogste groene bladkruiden aangevuld met klassieke specerijen , hierdoor krijgt ZJU haar herkenbare smaakkarakter.

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Industriestraat 42
2671 CT Naaldwijk
KvK 67370675

Stel een vraag