GANZ

Ontstaan uit voorliefde voor het smakelijke stukje vlees en het gebrek aan afzetmarkt voor de Hollandse gans, heeft Raaskal een zeer smakelijke snacklijn ontwikkeld op basis van 100% Hollands ganzenvlees. De bitterballen en kroketten zijn gevuld met vlees, want gans is er genoeg. In bekende bitterballen en kroketten zit veelal minder dan 10%, bij de GANZ bitterbal en kroket wordt veel meer vlees gebruikt want Raaskal wil het dier en haar vlees benutten en de heerlijke smaak van gans overbrengen”.

De ganzen worden verkregen in verschillende delen van het land en met speciaal koeltransport naar de productiekeuken vervoerd.

Sjoerd Henstra (eigenaar Raaskal):

“Alle ganzen die wij gebruiken worden uit het wild geoogst door jagers, zij zijn het bezit van een jachtakte en beschikken dus over de kennis en kunde die nodig is om een diersoort verantwoord en humaan te bestrijden.” “Wilde ganzen hebben een prachtig en vrij leven gehad en komen met zo min mogelijk leed aan hun einde, zo veel mooier en zo veel natuurlijker dan het vlees dat wij dagelijks consumeren”

VERKRIJGBAAR BIJ:

De GANZ bitterballen en kroketten zijn vanaf de tweede week van mei 2018 te verkrijgen via horecagroothandel ZEGRO.

Shop de Ganz bitterbal bij Zegro

Shop de Ganz mini-kroket bij Zegro

Contact

Raaskal Foodcreators & Development
Grote Waard 62
2675 RZ Honselersdijk
KvK 67370675

Stel een vraag